14 Eylül 2013 Cumartesi

Masal'ın dünyası

Didem Hanım bana Adana'dan ulaşıp Masal için kapı süsü istediğini söylediğinde kafamda hemen konsept canlandı.Kırmızı başlıklı  kız,sihirli fasülye,rapunzel,tinkerbell,pamuk prenses ve yedicüceler... hatta daha fazlası.İsim konsept için o kadar uygundu ki ben de çok heyecanladım ve hemen yapmaya başladım :)Didem Hanımla sürekli iletişim halinde,onun da fikirlerini alarak tamamladım ve ortaya yine muhteşem bir çalışma çıktı.





ve Masal'ın şekerleri
yine Didem Hanımın isteği doğrultusunda beraber seçtiğimiz bir modeli yaptık.Masal mutlulukla gelsin inşallah.Bütün hayatı masalların sonu gibi mutlu olsun...


siparişleriniz için e_e080302@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

3 yorum:

  1. internette masal için değişik ne yaptırabilirim diye gezinirken emine hanımın kuzey için yaptığı o renkli kapı süsünü gördüm ve o an dedim masal içinde böyle özgün ve güzel birşey yaptırmalıyım!!!karşımdaki insan o kadar mütavaziydiki 1 aydır benm hergün maillerime cevap vererek,yaptığı en ufak ayrıntıyı bile benimle paylaşarak beni hiç merakta bırakamdı:) ve kargo bugün elime ulaştığında ne kadar doğru karar verdiğimi anladım,resimdekilerinden çok tatlı ve çok daha sevimli olduğunu söylemeliyim:)tekrar tekrar ellerinize sağlık emine hanım,emeğiniz için,özveriniz için teşekkür diyorum:) ayrıca ilerde de görüşeceğimizi biliyorum çünkü şekerlemelerimi ve kapı süsümü gören herkesle sizin hakkınızda konuşacağımdan eminim!:)

    YanıtlaSil
  2. Emine hanim merhaba.ben masal'in teyzesi.yaptiklarinizi adim adim didemle paylasirken bende hepsini onunla birlikte takip ediyordum.ellerinize saglik.okadar guzel olmuski hepsini cok begendim.artik sabirsizlikla masalin gelmesini bekliyoruz.butun aile yaptiklariniz icin, ilginiz icin ve ozenerek emek harcadiginiz bu guzel suslemeler icin birkez daha tesekkurediyoruz.adanaya yolunuz duserse mutlaka bekleriz.

    YanıtlaSil
  3. Ben de size ayri ayri tesekkur ederim.begenmenize cok sevindim :) benim icin onemli olan sizin icinize sinmesi ve sapasaglam elinize ulasmasiydi.insallah hayirlisiyla masali kucaginiza alirsiniz :) adananin pamuk prensesi de masal olur :) sevgilerimi yolluyorum :)

    YanıtlaSil